Бизнес хотел в София

Бизнес хотел с четири звезди в София

Вашите бизнес срещи понякога изискват по-качествено време за почивка и размисъл. Къде бихте могли да намерите уютно място в луксозна обстановка, където да бъдете обслужени вежливо и на ниво? Хотелската база в нашата столица е голяма, но един бизнес хотел в София положително заслужава вашето внимание. Такъв един хотел обикновено приема своите посетители в продължение години, през което време качеството на обслужването, ястията и обстановката се подобряват съобразно изискванията на съвременното бизнес общество.

Какво да очаквате от бизнес хотел в София?

Бизнес хотелите се строят в стилната архитектура, която привлича вниманието на всички – както на софиянци, така и на гостите на града. Такъв четиризвезден хотел разполага с голяма леглова база. Можете да избирате сред много апартаменти с различна големина, луксозни и стандартни стаи, лоби бар, ресторант и конферентни залаи. Обзавеждането в стаите на хотела е подбрано с подчертана практичност, за да ви осигури удобство и много комфорт. Стаите са оборудвани с голям LCD телевизор, мини бар, wi-fi към интернет мрежата, телефон с директно набиране и др.

Ресторантът на такъв бизнес хотел ще ви предложи чудесни средиземноморски ястия. Пълноценните утринни закуски могат да ви заредят с необходимата енергия за един напрегнат бизнес ден.

Стратегическата локация и винаги любезните и усмихнати администратори и служители ще се вслушат във вашите желания и въпроси. Много бизнес хотели предлагат добри условия и бърз достъп, дори и в пиковата част на деня. Локацията на луксозния хотел ви дава възможност лесно да направите обиколка из забележителностите на столицата.

Не са малко и бизнес хотелите, които пускат специални оферти за определено време от годината, при което гостите могат да се възползват от преференциалните цени на настаняването. Обикновено в цената, която плащате, влиза застраховка, закуска, ползване на интернет, туристически данък и ДДС. В такъв тип хотел определено ще се чувствате не по-малко комфортно, отколкото у дома.

Добра съвременна архитектура в едно

Бизнес хотелът представя умело модерни съвременни мотиви. Вашите бизнес партньори ще бъдат удивени от визията на хотела, както и от изискания интериор на стаите и широката гама допълнителни услуги и удобства, като WiFi, паркинг, СПА център, заседателни зали, фитнес, басейн, подсигурени трансфери до летище София и много други.