Да пренесем света на Ван Гог у дома – как?

Ако сте почитатели на творбите на великия художник Ван Гог, то със сигурност се питате как може да се докоснете до неговото изкуство.

За момента единствения съвременен и надежден начин е като посетите някой от музеите, където се съхраняват негови картини. Факт обаче е, че можете да поръчате и изработката на репродукции на картини на Ван Гог от 1001 Kartini. Как да сторите това и да пренесете света на именития художник в дома си, предстои да научите в следващите няколко изречения.

Да пренесем света на Ван Гог у дома - как?

Сайтът 1001kartini.com предлага такава възможност на всички желаещи само с помощта на няколко клика. Макар и репродукции – художниците от ателието на 1001 Kartini онлайн магазина пресъздават до най-малката подробност техниката и образите от творбите на Винсент Ван Гог. В сайта ще откриете досега изрисувани творби, с които обаче не е задължително 100% да се съобразявате. Идеята е, че бихте могли да поръчате изработката на някоя друга картина, която не присъстват сред изображенията в магазина.

Достатъчно е само да се свържете с 1001 Kartini магазина и да им кажете подробно каква ви е идеята. В рамките на 5 работни дни вашата поръчана репродукция на картина на Ван Гог от 1001 Kartini магазина ще бъде факт. Можете да изберете да се достави до вас в офис на Еконт или директно до входната ви врата. Цените на картините са под 100 лева, което ги превръща в изключително изгодна и достъпна находка. Поставяйки няколко изображения от именития художник, в дома си, моментално ще усетите разликата.

Стените вече няма да са голи и празни, а напротив – от тях ще надничат красиви натюрморти или пейзажи, в зависимост от избора ви. Не пропускайте да се пренесете в света на Ван Гог с неговите картини и да внесете усещането от тях в дома си, с няколко клика на 1001 Kartini, още сега!